Прийде весна i в Украiну

Николаевич Владимир
Прийде весна і в Україну,
Засяє сонце і для нас.
І вже не станем на коліна,
 Лиш дайте час нам, дайте час.
Відмиєм сажу на майдані,
Де вчора ще бої велись
І на Хрещатику каштани
Розквітнуть краще як колись.
З колін піднімемо державу,
Я вірю, вийде все у нас.
Здобудем Україні славу,
Лиш дайте час нам, дайте час.
5.03.2014.