Хай нас Бог почуе

Лариса Козлова
Хай нас Бог почує,
Дасть кращої долi,
Бо не можуть люди
Жити у неволi.
Скiльки можна кривдить
Тебе моя ненько?
Чому на частини
Рвуть твое серденько?!
I чому ж ти "брате"
Сестру ображаєш,
Хіба ти iй лиха,
Та смерті бажаєш?
Обіцяв любити,
Та допомогати,
А почав гнобити,
Та все відбирати.
Годі її кривдить,
Чому зневажаєш?
Хіба в своій хаті
Миру не жадаєш???