Мэри Кэролайн Дэвис - The Selfish Sea - детск

Татьяна Кочерова
     Эгоистичное море

Куда ни глянь,повсюду море-
И тут и там, уж прямо горе;
Лишь подхожу к нему чуть-чуть,
Оно бежит, толкает в грудь!

       Mary Carolyn Davies

      The Selfish Sea

The sea is very,very wide:
It takes up all the room outside;
And when I stand beside the sea,
It comes right up and pushes me!