***

Снижана Руденко
Борись Україно,ми віримо в тебе
Ми діти твої,ми живемо в неволі
Ти наша славна,квітуча Україна
Ми називаємо себе патріоти
А інші вбивають людей
І хочеться запитати,
Чи льється у вас українська кров?
Навіщо вбиваєте своїх братів?
Коли ваші сини просять свободи
Україно тебе не знищать ніколи
Ми маємо право, ми маємо волю
Ми не надінем кайдани
Не візьмемо зброю
Ми українці,ми маємо слово.