про суржик

Странник Въ
на суржику пишу і я,
на суржику я помеляюсь,
але за шаблю на хватаюсь,
коли горить душа моя

- кажіть мені, шановні люди,
хто чарочку зараз нальлє?
щоб горе затушить моє
я напиюсь,  співати буду

та й усіх до хати запрошу,
хоч і недобре я страждаю,
за чаркою завжди співаю,
як що бажаєте, спляшу

і сало на шматочки вам
наріжу я, з цибулєй разом,
і квіти можу, навіть в вазу,
і буде весело там нам

ви не хвилюйтесь дуже, хлопці,
коли я пьяний - я не буйний...
і сполох в небі сяє лунний,
як моя пісня серед ночі...


Англія-Україна      11.03.2014


/фото от инета/