Тарас средь нас, 8

Любовь Шикторова
Сатирическая поэма

8.

Тут к церкви подошел Тарас.
И захотел поставить свечку.
Забыл, что в церкви – та же смычка.
Без гривни свечка – не для нас.

Для них, дебилых, молодых,
В цепях тяжелых, золотых,
С Христом червленым на кресте…
Где наши хлопцы будут, где?

Так, видно, стало нынче модно –
Душевное и принародно
Всё выпятить, как на показ.
И всё для них, а не для нас.

Оригинал:

Олексiй Аулов

Тарас мiж нас

Сатирична поема

http://www.stihi.ru/2014/02/18/3439

8.

До церкви пiдiйшовТарас.
Схотiлося поставить свiчку.
Забув, що церква – теж крамничка.
Без гривнi свiчка – не про нас.

Про них, дебiлих, молодых,
На ланцюгах на золотих,
С Христом червiнним на хрестi…
Не нашi хлопцi – золотi.

Бо, бачте, зараз стало  модно –
Своє, душевне, принародно
Вип’ячувати на показ.
Це все -  для них, це -  не для нас.