Свобода

-Эго
Горе Україні, а героям слава.
Тут злодійська влада творить неправу справу.
Там лихі тітушкі загрожують людині -
Те жидам спасибі, горе Україні.
Чи хороша свобода, що бере нахрапом?
Шкода, що блакитний, та без зірок прапор!
Нам нові закони,
Як зірки Соломона.