Спасибо, что...

Антон Уклейн
Спасибо,что Красивая,
Спасибо,не тая...
Невероятно милая...
Отчаянно маня...
Спасибо,что Желанная,
Спасибо за слова...
Божественно-гуманная,
Надежда-не игра.
Спасибо,что любимая,
Спасибо-доброта!
Шикарная...игривая...
Кричу я Богу:Та!