***

Хриха Ру
Гроші. Статус. Маски. Лиця.
Без слів. Не зрячі. Без обличчя.
Заснув. Проснувся. Роздягнувся.
Пішов. Поїв. Знов одягнувся.
Відпрацював. Прийшов. Заспав. Забувся.
Гітара. Скрипка. Два акорди.
Струна. Бутилка. Бий рекорди.
Грай. Танцюй. Шукай пригоди.
Небо. Зорі. Все страждання.
Переживання. Горе. Страх.
Фільми. Ролі. Ми актори.
Падіння. Гори. Перемоги.
Неспокій. Щастя. Гріх. Зберіг в серцях.
Зберись. Викинь. Закохайся.
Знайди. Люби. Кохайся.