2

Хриха Ру
Поговори зі мною. Просто говори.
Ох як давно я вже не відчувала.
Ти не тлій, ти полум'ям гори,
Живи, лише ж би я не існувала.
-
Ми зустрінем вогненний світанок,
Тепло даруватимеш знов.
Побачимо наших омріяних британок,
як хотіли з тобою разом.
-
Цілуй мене! Цілуй мої зап'ястя.
Нехай у снах прийде то незбагненне щастя,
Розпали в душі моїй палке багаття.