Мнимым героям Майдана посвящается

Иванова Ольга Евгеньевна
Та які ж ви патріоти? Ви продажні тварі!
Ви ж за гроші ідете вбивать...
Чи цікаво жити вам у копоті та гарі,
Чи не шкода землю рідну трупами вкривать?

Ви за незалежність України??!
Та оборони, Господь, народ,
Щоб не жити нам під гнітом червоно-чорной скотини,
Щоб не дістався нас фашистський цей приплод!

А ВИ, "люди мирні", розтуліть ви очі!!!
Ви ж захищаєте фашистських діточок!
Я сплю і мрію,щоб одної ночі
Спрацював біля їх вуха спусковий гачок!

Щоб більше жодної такої гнилі
Не зустріла Україна на своїм шляху,
Щоб захлиснули наш народ щасливі хвилі,
Щоб не боялися більше люди країну свою!

Як взагалі не соромно вам жити?!
Ви ж підписалися на тероризм...
Вам тільки в клітці із вовками вити,
В гробу ми бачили ваш "героїзм"!

"герої україни", йдіть до біса!
І свій патріотизм візьміть з собою!..
Нехай вас застелить ваша ж завіса,
Нехай ваші сім'ї умиваються горем!!!

03.03.2014