Байки с Майдана. Небезпечна Професiя

Ксения -Златоуст
Один майдун , працював водилой , і після робочого дня , регулярно привозив на майдан , чергову каністру з пальним , за звичкою ! А так як , на майдані , біотуалетів цивільних , тупо не вистачає , то там майдуны набудували звичайні дерев'яні туалети , благо бруківку , здерли геть , на забави молодецькі ! Звичайні туалети , так би мовити , з діркою , а чого там выкобениваться - то , всі свої - бандэрлоги , не графи ! І коли почалася відлига , то цей майдун - несун , помітив , що у поштовху повно мух . Він і вирішив поборотися з ними , радикальним і простим методом - залити пальним ! І залив , пристойним шаром , так як дефіциту в пальному , не відчувалося . А через деякий час , інший майдун , пішов у цей сортир розслабитися , з сигареткою . Докурив її за лороге , і недопалок кинув вниз ! Наслідки були такі : опіки 2 - го і 3 - го ступеня , термінова госпіталізація , і тримісячний ржач всього майдану !...... Загалом , коктейль Молотова - відпочиває !

В  ПЕРЕВОДЕ : ОПАСНАЯ  ПРОФЕССИЯ .
--------------------------------------

Один  майдун  ,  работал   водилой  ,  и   после  рабочего  дня  ,  регулярно   привозил  на  майдан   ,  очередную   канистру  с  горючим  ,  по  привычке !   А   так   как  ,  на  майдане  ,  биотуалетов   цивильных  ,  тупо  не  хватает  ,   то  там    майдуны  понастроили   обыкновенные    деревянные  сортиры  ,  благо   мостовую  -  то  ,  содрали  напрочь  ,  на  забавы  молодецкие !   Обычные  сортиры  ,  так  сказать ,  с  дыркой  ,  а  чего  там  выкобениваться  - то  ,  все   свои  -  бандэрлоги  ,  не   графья !   И  когда   началась  оттепель  ,   то   этот   майдун  -  несун  ,   заметил ,  что    в  толчке   полно  мух  .    Он  и   решил  побороться   с  ними  ,  радикальным  и  простым   методом  -   залить  горючим !   И  залил ,  приличным  слоем   ,  так  как  дефицита   в  горючем ,  не  ощущалось .   А  через    некоторое  время  ,  другой   майдун ,   пошёл  в  этот   сортир  расслабиться  ,  с  сигареткой .   Докурил   её    по  дороге ,  и  окурок  бросил  вниз !   Последствия   были таковы  :  ожоги   2  - й  ,  и  3 - й   степени  ,  срочная  госпитализация   ,  и  трёхмесячный   ржач   всего  майдана !......   В  общем  ,  коктейль    Молотова    -  отдыхает  !