Bourbon boys. drinkin my women away

Сергей Зуйков
 bourbon boys   
 drinkin my women away 
серия: рок н ролл – алкоголь

некоторые ссылки на ТУбе не открываются через стихи .Прямая ссылка на песню -

http://www.youtube.com/watch?v=xYHWRe7LDqg
http://www.youtube.com/watch?v=xYHWRe7LDqg (http://stihi.ru/)


Любовь потеряна по пьяне
 

Она заезженно сказала о любви и нечего добавить
Она ещё успела на метро
Я знал всегда, она уйдёт и ничего нельзя исправить
Я погружусь опять в своё вино

Люблю бухать, люблю смолить
Назад не буду я смотреть
Неповторимая? - так о себе вообразить,
Былое наше, нельзя стереть

О , блин как  влип в любовь, а дальше промолчу
Она слиняла
Проблемы виски решает, ему всё по плечу
Каждый день бухаю немало,
Любовь потеряна по пьяне

Она царапнула мне сердце, когда вплотную подошла
И прочь погнал её быстрей
Под зад коленом дал, пока она мне мозги не снесла
К тому, кто будет парится с ней каждый день

А потому, за все мои слова,  я не отвечу, это трёп
За ней не бегал никогда, такой я мозгоёб

О , блин как  влип в любовь, а дальше промолчу
Она слиняла
Проблемы виски  решает, ему по плечу
Каждый день бухаю немало,
Любовь потеряна по пьяне

She used to say she loved me she won't say that no more
She's leaving on the midnight-train.
Once she's gone I know that she won't come back for sure
And I'm down in the bottle again.

I'm born to smoke, I've seen the dark
But I ain't got no regrets.
She sure was one fine ...
But she won't be hard to forget


I damn the day that I got in love, I ain't got nothing to say
She is leaving
Problems only whiskey can solve
I'm drinking it every day
Drinking my woman away.



She came a little too damn close to touching my heart
So I had to push her away
Away from all this madness to a new and better start
To find a man who's gonna love her each day


Cause if I ever said I did, it was a goddamn gypsie lie
I never gave love one damn quid and I ain't never gonna try.

I damn the day that I got in love, I ain't got nothing to say
She is leaving
Problems only whiskey can solve
I'm drinking it every day
Drinking my woman away.

I damn the day that I got in love, I ain't got nothing to say
She is leaving
Problems only whiskey can solve
I'm drinking it every day
Drinking my woman away.