Останiй дзвiнок

Наталя Мазур
Пам`яті поета Миколи Петровича Верещаки
(24.12.1938 - 12.02.2012)


Він подзвонив:"Прощаюся, Наталю!
На світі жити вже мені не сила.
Хвороба й старість, видно, підкосила,
Та Вам іще сказати дешо маю.

Пишіть вірші, творіть на радість людям..."
Я перебила:"Ні! Не може бути!!!"
Та жаль і біль, сильніше від отрути,
Скував слова, і крик застиг у грудях.

Його не стало пару днів по тому...
Стирати важко номер з телефону...

2012 - 12.02.2014р.