Виноградна лоза

Наталя Мазур
Сл. Наталя Мазур, Василь Корба
Муз. Василь Корба

Виноградна лоза
В самоті замерза.
Як приходить весна,
Тихо плаче вона.

             Приспів:
А у тілі тоненькім лози
Так багато-багато сльози.
Вона плаче з чужої вини,
Витри сльози, її пригорни.

Всі тривоги розвій,
Приголуб, обігрій.
Понеси в небеса,
Покажи чудеса.

Віджени давній сум,
Доторкнися до струн.
Хай співає душа,
Хай любов не згаса.

11.03.2014р.