***

Валентина Платко
У промені сонця,
У промені сонця
Очищаєм душі
Та змиваєм бруд.

Сонце в небі сяє,
Сонце в небі сяє
І душа співає
Пісню про любов.

А у нашім краї,
А у нашім краї
Сад душі співає,
Ружі розцвітають.

А у нашім краї,
А у нашім краї
Доля розквітає,
Життя процвітає.

Життя процвітає,
І людина знає,
І людина знає,
Що то є вона.

Щасливая доля,
Щасливая доля,
Весела дорога
Випала нам тут.

Весь народ співає,
Душі очищає,
Душі оживляє,
Щоб щасливим буть.

А у нашім краї
Зіронька зійшла,
А у нашім краї
Світить всім вона.