Холодна стужа...

Иванова Ольга Евгеньевна
Холодна стужа...І де я?
Я там, де немає людей...
В думках зринає ідея
Покинути світ ось оцей...

Награлись зі мною!Доволі!
Не сила все це терпіть!
Зривайте ж кайдани й до волі
На крилах на білих летіть!

А ви все ставите за мету
"Прогресу" досягти та "вміння"...
О,ні, не покину! А замету
минулі сторінки! Прозріння

вам слатиму я!
Навчу любити цей світ!
Бо вірю, що є вороття,
Що в душах є добра слід!

Залиште "прогрес" і "уміння",
Скиньте кайдани свої!..
Скажете: "Вибач,дитино,
Рабами ми є і були..."

Холодна стужа...І де я?..
Я там, де лише раби...
Чому ж не зринає ідея
Покинути все і піти???

Можливо тому, що є віра
В наступний, завтрішній день,
В якому Справжня Країна
Оселить Добро у душах людей!

2007р.