Из Жизни Майдунов. Звiр - баба!

Ксения -Златоуст
Приїхала на майдан , загальновідома правозахисниця , еврокомиссарша ЄС , така ж страшна , як вся тепер українське життя ! Ходить по майдану , перевіряє права у кожної людини , печенюшки з начинкою стимулюючої роздає , щоб не закисали ! А інакше як ?!? Всім мило посміхається , обіймається з усіма , ну , типу , всі свої , такі ж майдануті ! А один простодушний майдун , з далекого западэнского села , так ще будучи напідпитку , від надлишку почуттів , притиснув її так міцно до себе , й ну давай цілувати ! І говорить їй : - Вибачте , місіс , справа в тому , що ви дуже схожі на мою дружину , з якою я дуже скучив , поки я тут на майдані , болтаюсь !  Та й у ліжку моя жінка , звір - баба !Еврокомиссарша , вся червона від досади , і від публічного конфузу , відповідає йому : - Ви майданутый нахаба , дурень і п'яниця ! - Той п'яно розплився в безглуздій посмішці , і захоплено вигукнув : - Це треба ж ! Вона навіть говорить точно , як моя дружина !!!

 В ПЕРЕВОДЕ : ЗВЕРЬ - БАБА !
-----------------------------------

Приехала  на  майдан  ,  общеизвестная   правозащитница   ,  еврокомиссарша  ЕС  ,    такая  же  страшная  ,  как   вся  теперешняя  ,  украинская  жизнь !   Ходит  по   майдану ,  проверяет  права    у  каждого  человека  ,  печенюшки    с  начинкой   стимулирующей   раздаёт ,  чтоб  не  закисали !   А  иначе   как ?!?   Всем  мило  улыбается  ,  обнимается   со  всеми ,  ну  ,  типа ,  все   свои  ,  такие  же  майданутые !    А  один   простодушный  майдун   ,  из  дальнего  западэнского   села ,  да  ещё  будучи  под  градусом  ,   от  избытка  чувств  ,  прижал  её   так  крепко  к  себе  ,  и  ну  давай   целовать !    И  говорит ей   :  -   Простите  ,  миссис  ,  дело  в  том ,  что  вы  очень  похожи  на  мою  жинку   ,  по  которой   я  очень  соскучился   ,  пока  я  тут  на  майдане  ,   болтаюсь  ! Да   и  в  постели , моя  жинка ,  зверь - баба !    Еврокомиссарша  ,  вся  красная  от  досады  ,  и  от  публичного  конфуза  ,  отвечает  ему  :  -   Вы    майданутый    нахал  ,  дурак  и  пьяница !   -   Тот   пьяно  расплылся  в   глупой   улыбке  ,  и  восторжённо  воскликнул   :    -    Это  ж , надо  же !   Она  даже  говорит  точно ,  как  моя  жинка  !!!