На злобу дня

Нинель Языкова
Світить сонечко барвисто,
Золотиться філігрань,
Я збираю, як намисто,
Кожний день багато знань.

Мов перлини, зберігаю
На уроках навчання.
А над вечір поспішаю
На спортивні заняття.

Українською навчаюсь,
И по-русски говорю,
Вас англійською вітаю:
«Хелоу, чилдрен, ай лав ю!»