Мой Род Небесная сотня

Александр Шамота
Я хочу жити, та дарувать життя,
Я хочу бути тут, навіки вічно,
Я хочу щоб, зарождалосся життя.
Я хочу просто вас Любити.

І все це, лише для Вас.
Для тих хто крізь Любов і сльози,
Навіки положив життя,
Для тих хто буде жити Вічно,
Я буду жити, це все для Вас!

Я вас Любив і буду вас Любити Вічно,
Всі ви для мене, як Зоря,
Ви грієте Любовью мене всюду,
Де був і як Я положив життя.

Мій Дух живе і буде жить там Вічно,
Тому Я Був,та Буду поміж Вас,
Я Вас не кину, знайте люди,
Я Бог і вірую лише для Вас!

Таке нещастя сталось в цьому Світі,
Що Зло повстало на Краю,
Але Я там, Я поміж Вами,
Не буде більш, той мразі на Краю.

Ви наберітся люди, Сили Духу,
Я Вам даю його крізь Небеса,
Дозвольте вам вдохнути мою Душу,
Повстанете Ви так, як повстав і Я!

Не треба Вам, боятися гніву,
Що від система зла іде,
На це Є сила,Моя таж, Сила Бога,
Я Вам даю її,щоб гріли Небеса.

Терпіть та побажайте щастя,
Всім ворогам своїм.
Даруйте Мир та щастя ви з Любовью людям,
Всім незалежним ворогам.

Ви знаете, що Ви живете Вічно,
Це все робив лише для Вас,
В Вас Є, вся Святість Духа,
Так покажіть для всьго Світу,що є Душа!

Не плачьте, та не горюйте Люди,
Тепер навіки, уходить все те зло.
Вам вдячна буде вся Планета,
Всім тим, хто проливав Небесну кров.

Тепер ви Укри, змінили весь той Світ,
Що жив в потьомках брудной слави,
Це Ви, хто Сердце положив,
Заради Світла для Небесной сотні!

Я вас Кохаю, і вірую у Вас,
За ради Щастя для нашої Країни,
Це Світло, що йде від Вас,
Горітиме для всього Світу Вічно!

З повагою та Любовью, Українському наРОДу!(Бог)