Об днаймось ус люди!..

Григорий Талат
Об”єднаймось усі люди
України-неньки –
Не топтали, щоб країни,
Її вороженьки.

Приспів:
Це моя, моя земля –
Нині і навіки.
Народився на ній я,
Тут закрию віки.
За свободу її, неньки,
Я боротись буду.
І за гідність в своїм серці,
Також не забуду.

Кому мирно в цьому світі,
Чомусь не живеться –
Тим же самим йому боком
Нехай одізветься.

Об”єднаймось, патріоти
України-неньки –
Не топтали, щоб країни,
Її вороженьки.