Прогноз на вступ до ЕС

Сергей Усенко 2
Нам ЄС ця непотрібна,
Бо вони з нас хочуть хліба.
І крім того наші гроші,
Та до того ще й хороші.
Вони хочуть нам заводи
Зупинить без нашой згоди.
Якби молодь це дізналась,
То вже б Меркель обісралась!