Донбас i Харкiв

Онуфрий Отвязный
Донбас і Харків, Крим і Львів!
Роздеруть нас братці і з'їдять -
Ми просто м'ясо на чужім столі.
Будуть жерти - давитися, кров'ю
Теплою припиваючи....
***
Не стріляйте брате в брата,
Куля сліпа, їй все одно кому в
Живіт, а кому в спину.
Не омиють материнські,
Гіркі сльози з ваших рук
Братньої, рідної крові.