У кав ярнi...

Лина Колотий
Жіноча врода з ароматом кави,
Спокусливіша сотні танцівниць:
На перший погляд тиха і ласкава,
Але насправді-повна таємниць....

Чарівна,хижа,пристрасна,цікава.
У ній вирує безліч почуттів.
На перший погляд,як звичайна кава.
Я знаю.Не приховуй.Ти вже захотів...
                11.02.2012 кав'ярня "Золотий Дукат"