Край!

Татьяна Махонина
Мій рідний край, моя земля
Не дуже гарна в тебе доля,
Ще досі ллється кров твоя
І всіх, хто до кінця с тобою.
Країна гине на очах
Її ніхто підіймає
Ніхто не чує, що вона
Вмирає без твого втручання.
А влада тільки за своє:
"Ходім в Европу", Ні! - "в Росію"
Отямтесь, як вам жить тепер
Коли з-за вас, війна в країні?
На площі, розстріли людей,
В містах руйнують пам'ять нашу,
У влади більш нема людей
Все більш смертей, в очах ненависть.
Скажіть тепер, хто відповість?
За кого гинули ті люди?
-"В усьому винен Президент"
Лунає від усіх прилюдно.
Ніхто не хоче покарання
В усіх фінанси перш за все
А в Україні - День Прощаня!
Із тими, хто тепер помер.
Ніхто не знав, що їхню долю
Майдан жахливий забере
Вони боролись за свободу
За рідний дім за нас - дітей.