Любов - це Солод

Лидия Филимонова
                Торкнись мене...
                Відчуй мене...
                Зі мною будь...

У стрімкому потоці, щодня,
Ми шукаємо квітку кохання.
Загубилася в полі вона,
Посміхнулася в серці стражданням.

І чому не смакує любов,
На вустах каяття та зітхання,
І не чути відвертих розмов,
Гіркотую у душах кохання.

У піснях соловейко звучить,
Веселкою Солод* прольється.
Кордону не має та мить-
Без умов Планеті всміхнеться.

У стрімкому птоці, щодня
незабуні світанки кохання -
Це для серця цілюща вода.
Не залишиться місця стражданням!

Солод* - подарунок Вищих Сил!

16.03.14 р.