Iстина

Алекс Каиров
З кров'ю у горла намагаюся донести
Істину, дану мені з піднебесся
Ту, що єдина для всіх і свята
Ту, що потрібна всім, так необхідна
Але, не доходить вона до деяких
Адже не потрібна стала з роками
Я заховаю своїми руками
Та зберегу її до кращих часів