***

Валентина Гнатюк
Снігурі       


Ой,що то діється на світі милому?!
Прийшла весна в календарі,
Сніги вернулись  хуртовинами,
В саду на вишнях-снігурі.

Вже квітень березню співа прощальную
Квітками сніжними прикрасив сад.
Чи божеволію  весною ранньою?
Як перстені птахи горять!

Ой,що то діється на світі білому?!
 Зима з весною  ділять все навпіл,
 Весні гостинці - снігу кучугури
 Й неначе вишні - снігурі.