Коханий

Любовь Склема
Мені без тебе так важко жити,
Ти той, з ким бентежно в грудях.
І я не знаю, як мені бути,
Ти розпалив вогонь любові.

Твоє лише ім'я на вустах,
Я забула сором і страх.
Хочу звести тебе з розуму,
Відчуй те, що я сама.

Не хочу любові наполовину,
Мало потрібно мені для щастя.
Твоя любов, твоя участь,
Зачарована твоїм увагою.

Сумую за тобою я дуже,
І без тебе мені важко.
У грудях моє ти серце,
Ти від мене часом далеко.

Ти думай про мене частіше,
Клич мене своєю коханою.
Ти коханий мій, ти щасття,
Любові ....... ти полум'я.