Секрет

Валентина Чайковская
Є у мене, друзі –  котик і щенятко:
Котик весь біленький, як пухнастий сніг,
Песик чорний-чорний, лиш на носі цятка –
Тішать їх забави у дворі усіх.

               То носяться по колу, то котяться клубочком,
               І п’ють з одної миски смачненьке молочко,
               То хвостик цуценятка закрутиться млиночком,
               То котеня кумедно несеться за жучком.

Я іще маленький, та секрет вже знаю:
Найцінніші в світі: дружба та любов!
Цей секрет розкрию й понесу по краю,
Пісеньку про друзів заспіваю знов.