Милий

Белякова Светлана Николаевна
Милий, твої очі -
цвіт п,янкого дурману.
Милий, ти втіха серця,
душевна наснага.
Тебе в мріях солодких купаю,
з чим й засинаю,
ніби колискової тобі на ніч співаю.
Ніби бунтую,ніби корюся,
в полон до тебе стрімко несуся,
як ніжна крижанка
таю в обіймах, нажаль,
це сна мого повінь замрійна.
Милий, чому ж не дружить
бажання з розлукою,
лише пеленає гіркою тугою?