Божий грим

Любовь Соколик
Розгойдали тягнибоки
Україну в різні боки.
Розтягли яценюки,
Мов шалені пацюки.
А клички по морді дали.
Що з країной буде далі?
Грякнув з неба Божий грім -
Крим подався пішки в РИМ*.
Потягнулись западинці
У Німеччину до німців.
Ну, а східні регіони -
Самостійні чемпіони,
Візьмуть в руки свої справи.
Дулю візьме "cектор правий".

17.03.2014 р.

РИМ* - Русская Империя Мира

вірш написано на українській мові