Укра но

Анжелика Машина
Україно!

Україна встань з коліна!
Ти держава і єдина!
Ні банді! Ні свавіллю!
Українці проти насилля!

Україна для українців, росіян,
Для всіх націй, Україно!
І не будь останньою із могікан!
Ми з тобою! Ми єдині!

Ми душею сестри, браття,
Серцем з Україною любимою!
Духом,силою, завзяттям,
Українці нескорені і нескоримі!

Україно люба, ненька,
Встань і кайдани порви!
Ти кричи, взорвися, ненька,
Ланцюг на шиї розірви!

1 грудня 2013 року