Не допустити

Маргарита Саммер
Насамперед, хочу сказати «Спасибі», усім, хто не зрадив, усім, хто тримається.
Ваш дух незламаний, ми серцем й молитвою до вас долучаємося.
Війна – це непотрібне слово, та й нерозумні діяння.
Тепер до політиків – ви повинні виправдати покладені на вас сподівання.
Забезпечити мир та спокій, та й відігнати тривожні часи.
Ви повинні зробити усе, аби не допустити війни.