Маленький школярик

Елена Грехова 2
Літо скінчилось і я підросла.
 До школи вже я поспішаю.
 Там цікаво мені і навкруг дітвора,
 З дитсадочка я з ними гуляю…

 Приспів:
 Ось і школа і клас, ось і парта моя,
 Знову дзвоник у школі лунає.
 Вже почався урок, поспіши дітвора,
 Бо учитель на Вас вже чекає.

 Ось і школа і клас, ось і парта моя,
 Ось і дзвоник нам вже лунає.
 Мій перший урок – крок до знання.
 Тепер я маленький школярик!

 Приспів: …

 Осінь скінчилась, настала зима,
 І з друзями в сніжки гуляємо.
 Ми бабу зліпили із снігу і льоду,
 Навколо ми неї співаємо.

 Приспів: …

 В школі цікаво, не сумно мені,
 Друзів у мене багато.
 Вчителька – мати поможе усім,
 Хто хоче усе в світі знати.

 Приспів: …