***

Елена Инсарова
Ти така собі дівчина з перцем ,
Дівчина з мозком
Ти дивись якби тобі не обпікло ,
Якби не збожеволіло.
З антистресовим сердцем,
З антібліковим лоском….
Тоді в таке потрапиш пекло,
Такою житимеш недолею
Тож стережися ,неслухняна і вельми розумна  діачина,
Співати можна й без фортепьяно,
Чого ж ти настільки пригнічена?