Ганьба кра н

Елена Грехова 2
О, люди! Як так можна жити!?
 Коли керують паничі…
 Вони живуть і їхні діти –
 А наші плачуть у ночі.

 Ганьба, ганьба нашій країні!
 Занапастили землю всю…
 У кожній хаті і родині
 Грошей не має на їду.

 Нема житла, ,нема роботи,
 Як жити далі, Ви скажіть?
 Кому потрібні наші діти?
 Де брати гроші, щоб їх вчить???

 Як що, так буде і надалі -
 Повимираємо, як «скот»…
 І керувати буде ніким –
 Це буде інший вже народ…