Танцы пад музыку

Лили Заичи
Вы просіце танцы пад музыку -
А самі затыкаеце вушы.
Вы просіце танцы пад музыку -
А самі зашываеце карсеты.
У вас добрая п’еса і камеры,
Ды толькі я артыст-абязьяна.
У вас добры падыход,
Сто тэставых пытанняў -
Ды толькі я, не прылежны вучань.
І вы не супраць,  а мне – навошта?!
І вы – чамусьці. Й я спрабавала.
Вы  запыталі – я адказала.
Але як заўжды і чым далей –
Тым я, паганей…
А вы прасіце музыку –
Сабе у рэстаране !!!