До под й лютого

Надежда Мартынова Данчак
Надежда Мартынова Данчак

До подій  лютого 2014 року

То  хто сказав, що він віддасть,
Оте зароблене руками і мізками,
Свої «труди», книжки -
Написані  « своєю» головою»,
Ночами довгими із словниками.
О, Боже, які наївні МИ,
Бо дивимось в ці «чесні» очі,
І слухаємо  «свори» похвали.
Скоріше  голови  всі полетять,
І згине « добрий цей народ»,
Який «віддав йому оплот»,
І право  «правити  Собою»…
Він не віддасть усі  «свої»,
Украдені і  «підлабузні» подарунки.
Скоріше згинеми всі МИ,
І пропаде ця  славна Україна,
Віддасть її він зграї, безумної «шпани»
Бо «жажда» правити тут на віки
Веде його до прірви, краю,
Баланс життя – добро і зло,
Собі миттєве  щастя і добро,
Народові страждання, зло,
Кинуло безумця в таке багно,
Піднятися з якого не дано…

© Copyright: Надежда Мартынова Данчак, 2014
Свидетельство о публикации №114022603995