Твiй дотик, променем в душi

Лидия Филимонова
Твій дотик, променем в душі -
Втамував холод стрімкого повсякдення.
Весна веселкою для тебе в серці,
Смутку бентежного вирієм відлуння,
Мереживо трояндове, світанків скельце,
Дарунків почуття, солодом літа,
Мелодія сюжетів барвами розквітне.

І не шкода хвилин мовчання...
Щоб не бентежить подих щастя...
Спрагу втамує світ  кохання...
Доля віщує саме краще!!!

19/03/14