Вiльна Украiна

Вова Дедуля
              ***
 Ти не жебрачка, вільна Україно, 
 Є в тебе віра,гідність і наснага є.
 Ти як мала, здивована дитина,
 Уваги потребуєшь,Путін не дає.

 Сором'язлива,чарівна і мила,
 Довірлива,відкрита як дитя.
 Від шахраїв не вчасно посивіла,
 Та очі все ж іскряться до життя.

 То ж прокидайся,розірви кайдани,
 Велика мудрість будувать життя.
 Нехай болять душі і серця рани,
 Мета у нас - геть вимести сміття.
  В.С.        лютий 2014р.