Чому ти сумна?

Владимир Солошенко
Калина, калина,
Ти цвітом рясна.
Вродлива дівчина,
Чому ти сумна?

Поїхав мій милий,
Кругом чужина.
Мені світ не милий,
Тому я сумна.

Повернеться милий,
Душею я з ним.
Ми будем щасливі,
Мине сум, як дим.