В чна пам ять

Светлана Муравлева
Київ у вогні. Тисячі людей.
Молитви до Бога неспинні.
Тисячі людей - тисячі ідей,
А мрія одна з того часу й донині.

І небо все плаче, і в матері
Три дні не всихають сльози.
Не буде вона сина стрічати -
Він помер на січнневім морозі...

Душа не вмре після смерті,
Бо людина за волю вмирала.
І до останього серця удару відверті
Слова непристанно кричала.

Україна - незалежна країна.
Україна - ненька рідна моя!
У серці її зараз руїна,
Й не чути пісень солов'я.

Слава героям та слава країні!
Слава нації - смерть ворогам!
Ми робим добробут своєї України.
Своєї неньки ворогам не оддам!