эн возйы мен лов джынто ассьыд

Елена Вокуева
Эн возйы мен лов джынто ассьыд,
Мен торъялом лолыс оз ков.
Свет вылас овны сэк лосьыд,
кор отвылысь нянь тор и сов.
Шонтыны пужъялом сьолом
он вермы, он лысьты, он куж.
Коли куш орласьом дором
да кодзыдын шондiтом пуж.