Моему Народу

Станислава Москалец
Мені боляче чути, як "браття"
Так би мовити - руський народ
Розпаляють воєнне багаття
Та утворюють переворот!

Ну за що, ну за що, милі люде,
Защо нам ця брехня по ТВ?
Ми стомилися. Хай тільки буде
Хоч якеся вже щастя нове.

Ну до чого ці битви та війни?
Захищати не просимо нас!
Ми лиш жити хотіли надійно
Заслужити малесенький шанс.

Не дозвольте ж но, милі, не дайте
Полонити, зломити всіх нас.
Підіймайтесь та зброю виймайте -
Бо прийшов-но ваш зоряний час!

Якщо нас хочуть силою взяти -
Що і в нас вона є, покажіть!
Покажіть москалям тим проклятим,
Що без них ми все ж можемо жить!