Пiдранок

Свет Женщины
Знов повертаються лелеки
У гнiзда iз чужих країв,
А я лишаюся далеко,
I тiльки лиш думки мої
За ними слiдом линуть-линуть
Туди, де i моя земля.
Сад бiля рiчки i хатина,
А за селом поля, поля…

Здається, очi лиш закрию,
I вже не руки, а крилА,
I я – лелека в Небi синiм…
Там Воля i границь нема.
Зметнусь i зверху подивлюся
На те, що в серцi зберегла:
На вигонi пасуться гуси…
В гнiздi плекають щастя бузьки….
I мама… зовсiм молода.
19/03/2014