Будь-яка сварка, боротьба

Яна Сыса
Будь-яка сварка, боротьба, міжусобиця,
По суті, об'єднує нас, робить сильнішими.
І якщо кожен із нас завзято бореться,
Ми залишимось квітом нації - українцями найсміливішими.

Ба ми не ділимось на правих, не правих, лівих,
На тих, хто з різних боків загальних барикад.
Ми залишаєм після себе розумних і сміливих,
Безстрашних, заґартованих для спільних кавалькад.

Ба ми не боїмось з колін тепер вставати,
Ми нині стоїмо торкаючись небес,
А ось - ми намагаємось убратися у шати,
Що свідчили б про те, що наш народ воскрес.

Ми разом, ми пліч-о-пліч, будуємо домівку,
Де жити також разом - із заходу на схід.
І до своїх сусідів відправимо листівку,
Що хай заходять мирно, а воювать не слід.

Знайомі чи уперше побачились учора -
Це зараз не важливо, аж зараз - разом ми,
І знаємо: у нас співоча дуже мова,
Це мова миру, щирості, а також доброти!