наработка не потерять

Мария Малова
Здобуття трофею, бездоганність форм,
Прямий, та не нав’ючений відсотками
Того життя, що так помалу хиле до землі,
Ти мріяв про квітучість слів,та звідусіль
Та тиснява знімала з тебе до останнього лоскутика…
Тікать звідтіль ти мрієш, знайшов уже автобус,
Що підвозить «колишніх» невдах.
Зайшовши, ти спіткаешься, коліна вже болять,
Та світло з вікон висвітлюють і очі, й душу палять,
Молись ,«невдахо», бо зім’яті крила вже
Не зносять тебе донизу та не будують майбуття.
В тебе серце вже стискається, здогадуєшься,
Що мрія Бога вже живе в тобі,
Що справжня и палаюча, любов у струнах
Твоїй душі і грає, ліпше Творець на ній або
Вториш грі Майстера у відповідь.
Він перший у житті, Він Світло в темряві,
Жива вода в пустелі, Відповідь у безвихідді.
Пройшовши те, ти маєш в собІ грані,
Ти тепер у Бога кращий камінь.