Шановний, Путiн, хто дав право

Валентина Андрущенко Франчук
Шановний , Путін, хто дав право
Вам лізти у чужу країну?
Роздерибанити державу,
Квітучу, любу Україну.

Хто дав вам право на куточок,
Який загарбали в татарів,
Вбиваши кращих синів й дочок,
Зробивши із людей митарів.

І ось, можливо  випадково,
Що через  сім десятків років
Ви перегнули гарячково,
Похибних наробивши кроків.

Не змиримося з цим ніколи!!!
Так це собі запам’ятайте,
Скоріш згниють ваші престоли.
Країну нашу НЕ ЧІПАЙТЕ!!!!!!!!!!!