Русско - украинское

Вяч Ретунский
Хохлам бажаю більше сала!
Землі української цвісти!
Пристроїв тут і там немало,
Дай бог зерну на них взрасти!
Пусть мами вирвуть автомати
Из рук підлітків і хапуг,
Знамена приберуть солдати,
Не множа злобу и испуг!
Нехай Дніпро спокійно катит,   
Тарасу - трубку отыскать!
Вночі української мамі
Дитё любимое ласкать!
І недобитих відморозків
Змете український народ!
Не треба вам любові заморської,
Вам щастя вистачить свого!